Üdvözöljük a Valódi Tisztaság és Egészséges környezet világában!

BEMUTATKOZÓ

Cégünk, az ÉVÁG Kft. takarítással és higiéniai termékek forgalmazásával foglalkozó cég. 15 éves szakmai tapasztalatunk megalapozta a takarítással és higiéniával kapcsolatos szemléletünket, melyet a legnagyobb szakértelemmel és minőségi termékeink használatával garantáljuk.

Működésünk során a kitartó szorgalomnak és odafigyelésnek köszönhetően partnereinkkel sikerült hosszútávú üzleti kapcsolatot kiépíteni. Ügyfeleink több éve cégünk megbízható szolgáltatásait és kiváló minőségű termékeit választják.

Takarítással foglalkozó munkatársaink felelősségteljesen és lelkiismeretesen végzik munkájukat és folyamatos képzéseken vesznek részt, ahol elsajátítják a legújabb technológiák alkalmazását.  Cégünk felelősségbiztosítással rendelkezik, mely biztonságot és nyugalmat nyújt partnereink számára . Alaposságra, pontosságra és a legoptimálisabb konstrukció kidolgozására törekszünk, melyben maximálisan figyelembe vesszük Ügyfeleink speciális igényeit.

Megrendelőinket a higiénia egész területén kívánjuk kiszolgálni, ezért cégünk higiéniai termékek gyártásával és forgalmazásával is foglalkozik.

A papír higiéniánk egy része, a háztartási kistekercses toalett papírok és a "Vanilla"  fantázianévre keresztelt hajtogatott kéztörlők saját gyártásban, a közületi papírjaink pedig bérgyártásban készülnek, ezért a piacon ár-érték arányban és költségérzékenység szempontjából is egyedüli feltételeket tudunk alkalmazni a megrendelőink elégedettségére.

Haladva a korral és az új igények megjelenésével, megalkottuk az "Easy Day" tisztítószer családot, melynek elsődleges célja, környezetünk megóvása, takarítás közben is. Igyekeztünk az általános takarítás minden területét lefedve összeállítani kínálatunkat, melyben általános felülettisztító, ablaktisztító, szanitertisztító és vízkőoldó is helyet kapott.

 

Köszönjük az érdeklődést és a bizalmat!

Tisztelettel,

ÉVÁG Kft.

 

Filozófiánk:

Megbízhatóság, Minőség, Garancia, Környezetkimélet, Egészségvédelem